Pentingnya Urut Zakar Dan Tenaga Batin Untuk Elakkan Mati Pucuk. Memilih minyak urut yang betul adalah perkara asas untuk berjaya dalam usaha meningkatkan saiz dan kekuatan anggota syahwat melalui amalan urut zakar.

Mengguna minyak urut yang salah, bukan sahaja menjadikan amalan mengurut itu sia-sia sahaja, malahan boleh menyebabkan kerosakan kekal kepada anggota zakar dan akan jadi sukar untuk diperbaiki semula.

Antara perkara-perkara yang perlu anda elak bila membeli minyak zakar dan sebabnya adalah seperti berikut:

  • Jangkitan Bakteria – jangan guna minyak yang mengandungi zat haiwan seperti lintah, belacak, kambing gurun, dhob dan sebagainya kerana ia akan mengakibatkan jangkitan kuman dan bakteria.
  • Kesan Larutan Kimia – kebanyakan losyen dan minyak moden mengandungi campuran bahan kimia yang akan meresap kedalam kulit dan merosakkan sel, urat halus dan otot licin zakar.
  • Tindakbalas Negatif – ada minyak urut yang boleh menyebabkan zakar anda jadi semakin susut dan kecil kerana mengandungi pati halia.

Cara Betul Urut Zakar

Mukadimah:

Ramai lelaki keliru tentang kaedah membesarkan zakar. Mereka samada memilih untuk lakukan urut sahaja atau mengambil makanan kesihatan (food supplement) semata-mata. Sebenarnya, untuk mencapai saiz yang maksima, seorang lelaki dewasa perlukan bantuan tambahan dari luar dan dalaman untuk mendapatkan hasil yang terbaik dan kekal. Dari luar, mereka perlu amalkan mengurut zakar dan secara dalaman perlu mengambil herba yang membantu peningkatan hormon jantan (testosterone).

Selain itu, mereka juga perlu mengamalkan diet pemakanan yang bukan sahaja sihat, tapi juga ke arah membantu mencapai sosok zakar yang mereka inginkan.

Bahaya Minyak Urut Lemak Binatang

Di mana-mana kita sering mendengar tentang minyak urut yang mengguna lemak binatang sebagai bahan asas yang konon mampu memberi kesan ke atas tumbesaran zakar.

Antara lemak binatang yang sering diguna ialah lintah, ikan haruan, belacak, kambing gurun, dhob dan termasuk bio-organisma seperti gamat. Secara saintik, adalah sukar untuk menghalang bakteria daripada membiak apabila lemak binatang yang di dalamnya terkandung enzim bercampur dengan peluh dan kelembapan kulit badan manusia. Kesan negatif dan buruk akibatnya apabila pengamal minyak urut lemak binatang mendapat jangkitan kulit seperti kulat, ketuat, puru, bengkak dan ketumbuhan pada anggota sulit dan juga sekitarnya. Masalah ini jika tidak dirawat dengan cepat, boleh merebak ke sistem varikos (urat) dan merosakkan saraf sehingga mengakibatkan kecacatan pada bentuk rupa zakar dan paling menakutkan ialah bila zakar mengalami masalah untuk menegang atau ereksi.

Anda juga perlu mengambil iktibar bahawa apabila anda mengguna minyak urut lemak binatang semasa persetubuhan, isteri anda boleh mendapat jangkitan bakteria pada faraj beliau yang pastinya membahayakan dirinya dan janin jika hamil !!!

Bahaya Minyak Sintetik Berasas Kimia

Sejak akhir-akhir ini terdapat juga banyak jenama minyak sapu dan losyen urut yang mengandungi pelbagai bahan kimia termasuk wangian sintetik yang dicampur dengan minyak berasas petrolium atau kelapa sawit. Jika anda perhatikan kandungan bahan yang diguna, anda akan dapati pelbagai bahan kimia diguna untuk membuat produk tersebut adalah berbahaya kepada kulit dan urat halus zakar. Penggunaan yang berterusan bahan kimia ke atas zakar anda akan membuat kulit menjadi nipis dan urat saraf rosak dan sukar diperbaiki.

Sumber: Minyak Urut Zakar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here